Kvinnobordssamtal i Kristianstad

22-10-21
Klockslag
17.30

Kvinnor i Svenska kyrkan i Lunds stift inbjuder till en kväll då vi samtalar kvinnor emellan kring ämnet ”Kvinnor och makt”.
Vi möts runt de festligt dukade matborden på Teaterbaren i Kristianstad, Västra Boulevarden 20.

Inledare av samtalen är Martina Jarminder, som följer svensk och utländsk politik, skriver ledartexter och krönikor om viktiga frågor, recenserar även musik och böcker.
Maggie Signäs är präst i Svenska kyrkan sedan 1986, har även undervisat i ledarskap på Svenska kyrkans utbildningsinstitut samt varit ansvarig för kyrkoherdeutbildningen.
Gertrud Åström är jämställdhetspolitisk utredare och var ordf. för Sveriges Kvinnolobby 2009-2015. Hon är utsedd hedersdoktor vid den filosofiska och tekniska fakulteten vid Luleå tekniska universitet.

Inbjudan >>

Deltagare