Vår tidning - Kvinnoglöd

Kvinnoglöd är vår egen tidning, som kommer ut fyra gånger om året.

Som medlem får Du tidningen i brevlådan, men kan även hitta den här på hemsidan.

Vill Du bidra med innehåll? Ta kontakt med Elisabeth Enger!

Här kan Du läsa senaste numret av
Kvinnoglöd som pdf >>

Kvinnoglöd nr 4/17 har kommit ut!
I detta nummer spanar vi efter var feministteologin finns i dagens Svenska kyrkan.
Att satsa på barnen är ett sätt att arbeta för en Hållbar utveckling i Jesu efterföljd – KviSks tema för året.
Gunilla Åkesson skriver om två böcker, om ökenmödrar och kyrkomödrar; heligdansare har dansat hos nunnor i Wales, och Elisabeth Enger har läst Annika Spalde/Pelle Strindlund Mystik och Politik.
Detta och lite till kan du läsa i detta nummer av Kvinnoglöd.

Glöm inte att läsa Kvinnoglöd direkt i datorn, så spar du färgpatroner och bidrar till en bättre miljö!
Dessutom kan du utnyttja länkarna till de olika hemsidor som vi har lagt in i texterna! Länken hittar du när du för
pekaren över sidan, och den förvandlas till en handflata. Då är det bara att klicka!

God läsning!
Elisabeth Enger